Ταξίδεψαν σε 93 χώρες με τα παιδιά τους: Η εμπειρία της οικογένειας Gee και οι συμβουλές που μοιράζονται

γράφος: [το όνομά σας]

Η επίδραση των ταξιδιών στη ζωή και την εκπαίδευση των παιδιών μας είναι ανεκτίμητη. Κάτι τέτοιο γνωρίζουν πολύ καλά οι Jessica και Garrett Gee, γνωστοί και ως «The Bucket List Family», που έχουν ταξιδέψει σε περισσότερες από 90 χώρες με τα τρία τους παιδιά, την Dorothy, τη Manilla και τον Calihan. Μοιράζονται τις περιπέτειες τους μέσα από το Instagram, αποτυπώνοντας τον κόσμο με υπέροχα βίντεο και φωτογραφίες.

Η οικογένεια Gee είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς μπορούμε να κάνουμε ταξίδια με τα παιδιά μας να γίνουν πραγματικότητα. Μιλώντας για την εμπειρία τους, η Jessica αναφέρει ότι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνετε το ταξίδι με τα παιδιά σας πιο ανώδυνο είναι να επιλέξετε να είστε θετικοί. Καθώς τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ετοιμάσουν τις τσάντες τους, τα αγαπημένα τους βιβλία και παιχνίδια, γίνονται ενθουσιασμένα για τη μεγάλη περιπέτεια που τους περιμένει. Οι Gee προτείνουν να έχετε πάντα ένα εφεδρικό σχέδιο για περίπτωση που κάτι πάει λάθος, για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα αναπάντεχα προβλήματα με αισιοδοξία.

Μια σημαντική ανησυχία που έχουν οι Gee είναι η απουσία των φίλων και της οικογένειάς τους στα ταξίδια τους. Επίσης, θα θέλανε τα παιδιά τους να αθλούνται, αλλά αναγνωρίζουν ότι με το τρέχον τρόπο ζωής τους είναι δύσκολο να ακολουθήσουν αυστηρά προγράμματα προπόνησης.

Η Gee έχει ένα καλό μήνυμα για όλους τους γονείς που επιθυμούν να ταξιδέψουν περισσότερο με τα παιδιά τους: να βγούμε έξω από τη ζώνη άνεσής μας και να ανακαλύψουμε τον κόσμο μαζί με τα παιδιά μας. Ακόμα και μια εβδομάδα ταξιδιού μπορεί να έχει αξέχαστες επιδράσεις στον τρόπο που βλέπουν τον κόσμο και στην ανάπτυξη τους ως ανθρώπους.

Η οικογένεια Gee είναι ένα παράδειγμα που μας εμπνέει να ανακαλύψουμε τον κόσμο με τα παιδιά μας. Ταξίδευοντας σε 93 χώρες, έχουν ανακαλύψει νέες κουλτούρες, έχουν βιώσει περιπέτειες και έχουν δημιουργήσει αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πάντα. Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα της οικογένειας Gee και ας ζήσουμε τον κόσμο με όλους τους αγαπημένους μας.
Πηγή

Σχετικά Άρθρα

spot_img

Τελευταία Άρθρα