Ο Master of Wine, Γιάννης Καρακάσης, προσκεκλημένος ομιλητής στο συνέδριο του Travel.gr: Μία νέα εποχή για το ελληνικό κρασί και τον τουρισμό της χώρας

Σημαντική αναγνώριση για τον Master of Wine, Γιάννη Καρακάση, που έχει αφήσει το αποτύπωμά του στον χώρο του ελληνικού κρασιού και τον τουρισμό. Ο κ. Καρακάσης θα είναι ομιλητής στο μεγάλο συνέδριο του Travel.gr για την Ελλάδα και τον Τουρισμό, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.

Ο κ. Καρακάσης ανέπτυξε το ιστολόγιο www.karakasis.mw, το οποίο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια επικοινωνία του ελληνικού κρασιού. Το 2019, ίδρυσε τα 50 Great Greek Wines Awards, μια καινοτόμο πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην προβολή του ελληνικού κρασιού σε παγκόσμιο επίπεδο. Επιπλέον, δημιούργησε το First Growth Wine School στην Κύπρο, επιδεικνύοντας την αφοσίωσή του στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη του κρασιού.

Ο κ. Καρακάσης, μέσα από την ομιλία του, θα αναφερθεί στην εξέλιξη του ελληνικού κρασιού και στον λόγο που απολαμβάνει τόσο μεγάλη αγάπη από τις αγορές του κόσμου. Θα τονίσει επίσης τη σημασία της εξωστρέφειας για το ελληνικό κρασί και τον τουρισμό της Ελλάδας.

Τονίζει επίσης την σημασία του 50 Great Greek Wines Awards ως πρωτοβουλίας που στοχεύει στην παγκόσμια προβολή του ελληνικού κρασιού. Αναφερόμενος στον ρόλο του, τονίζει πως το ελληνικό κρασί μπορεί να αναδειχθεί σε δυναμικό παράγοντα του ελληνικού τουρισμού και να συνεισφέρει στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Ο κ. Καρακάσης εκφράζει την ιδιαίτερη τιμή και χαρά που του προσφέρεται η ευκαιρία να συμμετάσχει στο 1ο Greece Talks, μαζί με άλλους κορυφαίους ομιλητές. Εκφράζει την ελπίδα ότι θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη εκδηλώσεις αυτού του είδους, που θα συνεισφέρουν στην ανάπτυξη καινοτόμων απόψεων στον τομέα του τουρισμού.
Πηγή

Σχετικά Άρθρα

spot_img

Τελευταία Άρθρα