Νέος Διευθύνων Σύμβουλος για την ΤΕΜΕΣ Α.Ε.: Ο Ευγένιος Δενδρινός αναλαμβάνει τις ηνίοχες ευθύνες

Μια νέα σημαντική αλλαγή έρχεται στο προσκήνιο για την ΤΕΜΕΣ Α.Ε., καθώς ανακοινώθηκε η ανάληψη των καθηκόντων του Διευθύνοντος Συμβούλου και εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. από τον Ευγένιο Δενδρινό. Το ανακοινωθέν αυτό έρχεται μετά από την αποχώρηση του προηγούμενου Διευθύνοντος Συμβούλου, Στέφανου Θεοδωρίδη, που για 12 χρόνια υπηρέτησε την εταιρία.

Ο Στέφανος Θεοδωρίδης, που αποφάσισε να αποσυρθεί για να αφοσιωθεί στις προσωπικές του δραστηριότητες και επενδύσεις, αποτέλεσε σημαντική μορφή και αφορμή για τη μεταμόρφωση και την επιτυχία της ΤΕΜΕΣ. Οι επιτεύγματά του και η ηγεσία που άσκησε συνέβαλαν στην επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρίας, αποτελώντας έναν ανεπανάληπτο χαρακτηριστικό παράγοντα για την επιτυχημένη πορεία της.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΤΕΜΕΣ, Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Στέφανο Θεοδωρίδη για τη συνεργασία του όλα αυτά τα χρόνια και αναφέρθηκε στη σπουδαία καινοτομία και τις εξαιρετικές επιδόσεις του. Παράλληλα, καλωσόρισε με ιδιαίτερη χαρά τον Ευγένιο Δενδρινό, ο οποίος είχε αναλάβει από το 2013 τη θέση του Γενικού Διευθυντή Real Estate της εταιρίας.

Ο κ. Δενδρινός έχει αποδείξει τις ικανότητές του στον τομέα του real estate, επιτυγχάνοντας σημαντικές επιτυχίες για την ΤΕΜΕΣ. Προηγουμένως, είχε ασχοληθεί με την ανάπτυξη έργων ΑΠΕ, ολοκληρώνοντας φωτοβολταϊκά έργα συνολικής ισχύος άνω των 60MW στην Ελλάδα. Η εμπειρία του ως διευθυντής στην Siemens AG, με έδρα τη Γερμανία, από το 2003 έως το 2009 αποτελεί επίσης προσθήκη αξίας στο εν λόγω διοικητικό στέλεχος.

Η ΤΕΜΕΣ Α.Ε. βρίσκεται σε μια σημαντική φάση ανάπτυξης και ανυπομονεί να δει τα αποτελέσματα της νέας ηγεσίας. Το δυναμικό και η εξειδίκευση του κ. Δενδρινού σε συνδυασμό με τη στρατηγική καθοδήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν ως στόχο την περαιτέρω εκπλήρωση των στρατηγικών στόχων της εταιρίας.
Πηγή

Σχετικά Άρθρα

spot_img

Τελευταία Άρθρα