Νέο πρόγραμμα ρεύματος MAXI Home Fixed: Η πιο οικονομική επιλογή για τους καταναλωτές

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, μέλος του Ομίλου ΔΕΠΑ Εμπορίας, συνεχίζει να προσφέρει το νέο πρόγραμμα ρεύματος MAXI Home Fixed, που εγγυάται στους καταναλωτές την χαμηλότερη σταθερή τιμή στο ρεύμα, με μόλις 0,123€ ανά kWh για οκτώ μήνες. Με αυτό το πρόγραμμα, οι καταναλωτές έχουν δεσμευμένη τιμή για οκτώ μήνες και σταθερή χρέωση ανά κιλοβατώρα, προσφέροντάς τους καλύτερη πρόβλεψη για τον λογαριασμό τους, καθώς δεν υπόκειται σε αλλαγές τιμής.

Το νέο πρόγραμμα ρεύματος MAXI Home Fixed από το Φυσικό Αέριο ανήκει στην κατηγορία του κίτρινου τιμολογίου και προσφέρει μηδενική εγγύηση για πληρωμή με πάγια εντολή. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο και για παροχές με νυχτερινό μετρητή, προσφέροντας ενιαία τιμή ρεύματος όλο το 24ωρο, χωρίς όριο κατανάλωσης. Η τιμή αφορά τη χρέωση ενέργειας στο ημερήσιο οικιακό τιμολόγιο, με πάγια χρέωση 9€ ανά μήνα. Το πρόγραμμα συνδυάζεται με το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (Κ.Ο.Τ.), καθώς και με το πρόγραμμα Επιβράβευση Alpha Bank Bonus, που προσφέρει ανταμοιβές με κάθε ηλεκτρονική πληρωμή του λογαριασμού.

Το πρόγραμμα MAXI Home Fixed έχει ήδη λάβει θετικές αντιδράσεις από το καταναλωτικό κοινό και ισχύει για αιτήσεις που υποβάλλονται έως τις 31 Ιανουαρίου 2024. Αναβαθμίστε τον τρόπο που προμηθεύεστε ενέργεια και επωφεληθείτε από την πιο οικονομική επιλογή στην αγορά ρεύματος.
Πηγή

Σχετικά Άρθρα

spot_img

Τελευταία Άρθρα