Νέα αποκάλυψη: Η Σκόπελος ανάμεσα στους κρυφούς παραδείσους της Μεσογείου για τους Γερμανούς

Η Σκόπελος βρίσκεται ανάμεσα στους μυστικούς παραδείσους της Μεσογείου που διατηρούν την αυθεντικότητά τους και προσφέρονται για υπέροχες διακοπές το 2024, σύμφωνα με μια νέα έρευνα που δημοσίευσε ο δημοφιλής ιστότοπος Travelbook.de. Το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό περιοδικό της Γερμανίας, που κυκλοφορεί με τη “σφραγίδα” της Bild, αναφέρει ότι “όλοι γνωρίζουν την Κρήτη, τη Μαγιόρκα και τη Σαρδηνία. Έχετε, όμως, ακούσει ποτέ για το Τσρες, τη Σκόπελο, την Καμπρέρα ή το Καβάλο; Το Travelbook εντόπισε τους προορισμούς της Μεσογείου που εξακολουθούν να προσφέρουν αυθεντικές εμπειρίες”
Νέα αποκάλυψη: Η Σκόπελος ανάμεσα στους κρυφούς παραδείσους της Μεσογείου για τους Γερμανούς
Μεταξύ των πολλών νησιών της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Κροατίας, της Ισπανίας, της Ελλάδας και της Μάλτας, η Σκόπελος βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Σύμφωνα με το Travelbook, ξεχωρίζει για τα καταγάλανα νερά, τις αμέτρητες παραλίες και τους γραφικούς κόλπους της, τις παραδόσεις της και τη μοναδική φυσική ομορφιά της. Σε ανακοίνωσή της, η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου, Εύα Καραμεσίνη, δήλωσε ότι “η προτεραιότητά μας είναι να αναδείξουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που καθιστούν τη Σκόπελο μοναδική, όπως ο πολιτισμός, οι εναλλακτικές δραστηριότητες, τα γραφικά χωριά, η λακκούβαλη ακτογραμμή και τα τοπικά προϊόντα”. Επιπλέον, η Σκόπελος συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους 2024” του υπουργείου Τουρισμού, που έχει ως στόχο να ενισχύσει την τουριστική δραστηριότητα στη χώρα
Το 2023 ήταν μια χρονιά ρεκόρ για τη Σκόπελο, με 169.216 συνολικές αφίξεις και αύξηση περίπου 17% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Με τα αξιοσημείωτα ξενοδοχεία που διαθέτει, η Σκόπελος έχει την ευκαιρία να επωφεληθεί από το νέο πρόγραμμα του υπουργείου Τουρισμού “Τουρισμός για όλους 2024”, το οποίο έχει ως στόχο να ενισχύσει την τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα.
Πηγή

Σχετικά Άρθρα

spot_img

Τελευταία Άρθρα