Η Όπερα του Παρισιού γίνεται Airbnb για ένα βράδυ

Για να γιορτάσει την παγκόσμια επιτυχία του μιούζικαλ που έσπασε κάθε ρεκόρ, το Palais Garnier θα ανοίξει τις πόρτες του για μια μαγευτική διαμονή στο πολυτελώς μεταμορφωμένο Box of Honor. Ως μέρος της δέσμευσης της Airbnb στον τουρισμό πολιτιστικής κληρονομιάς στην Ευρώπη, τα παραδοσιακά boxes της όπερας του Palais Garnier θα αποκατασταθούν πλήρως, ώστε να διατηρήσουν την ιστορική λαμπρότητα του 19ου αιώνα. Το μιούζικαλ “The Music of the Night” επιστρέφει στο μέρος που ενέπνευσε ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα μιούζικαλ στον κόσμο.

Τοποθετημένο στην ιστορική Όπερα Palais Garnier στο Παρίσι, το Box of Honor έχει μετατραπεί σε μια μαγευτική κρεβατοκάμαρα, προσφέροντας στους επισκέπτες μια εμπειρία ζωής. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διανυκτερεύσουν σε αυτό το μοναδικό χώρο θέασης, απολαμβάνοντας την καλύτερη θέα στην αρχιτεκτονική ομορφιά του Palais Garnier και της σκηνής του.

Εκτός από τη διαμονή στο Box of Honor, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις κρυφές γωνιές του Palais, συμπεριλαμβανομένων των απίστευτων ιδιωτικών αρχείων της Όπερας και της διάσημης υπόγειας λίμνης. Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ιδιωτική μύηση στο μπαλέτο με έναν από τους χορευτές της Opera de Paris, να απολαύσουν ένα αποκλειστικό ρεσιτάλ από τους καλλιτέχνες της Ακαδημίας Όπερας του Παρισιού, και να δειπνήσουν στο πολυτελές Foyer de la Danse, την ιδιωτική και ιστορική αίθουσα προβών χορού.

Η διαθεσιμότητα της διαμονής στο Box of Honor θα ξεκινήσει στις 1 Μαρτίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κράτηση από αυτήν την ημερομηνία με κόστος 37 ευρώ πλέον φόρων και τελών. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για τη μεταφορά τους από και προς το Παρίσι.

Η Όπερα του Παρισιού είναι ένας ζωντανός, καλλιτεχνικός οργανισμός με πάνω από 350 χρόνια ιστορίας. Φημίζεται για την ποιότητα και την ποικιλομορφία των προγραμμάτων της, καθώς και για τη μοναδική αρχιτεκτονική των δύο θεάτρων της, του Palais Garnier και της Όπερας της Βαστίλης. Κάθε σεζόν παρουσιάζει πάνω από 400 παραστάσεις μπαλέτου, όπερας και συναυλιών σε σχεδόν 900,000 θεατές, καθώς και προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για το νεανικό κοινό. Η Airbnb συμβάλλει στην αποκατάσταση και την ενίσχυση της κληρονομιάς της Όπερας, ενώ παρέχει επίσης υποστήριξη για την ανάπτυξη της πλατφόρμας ροής της Όπερας προκειμένου να φέρει το οπτικοακουστικό περιεχόμενο της σε ένα ευρύ κοινό σε όλο τον κόσμο.

Το Phantom of the Opera του Andrew Lloyd Weber

Το μιούζικαλ The Phantom of the Opera του Andrew Lloyd Webber είναι μια παγκόσμια επιτυχία που έχει παίξει για πάνω από 145 εκατομμύρια θεατές σε 183 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Είναι το μακροβιότερο παράσταση στο Broadway και έχει κερδίσει πολλά θεατρικά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων επτά βραβείων Tony και τεσσάρων βραβείων Olivier. Το 2023, το Phantom of the Opera θα παρουσιαστεί σε 15 χώρες, 4 ηπείρους και 7 γλώσσες.

Το μιούζικαλ εμπνεύστηκε από το Le Fantôme de l’Opéra του Gaston Leroux και από τότε έχει επηρεάσει έντονα την αντίληψη του κοινού για το Palais Garnier. Αποτελεί μια συναρπαστική και μυστηριώδη φαντασία που περιβάλλει το διάσημο παριζιάνικο μνημείο.

Η Όπερα του Παρισιού γίνεται Airbnb για ένα βράδυ

Η Όπερα του Παρισιού γίνεται Airbnb για ένα βράδυ
Η Όπερα του Παρισιού γίνεται Airbnb για ένα βράδυ
Η Όπερα του Παρισιού γίνεται Airbnb για ένα βράδυ
Η Όπερα του Παρισιού γίνεται Airbnb για ένα βράδυ
Πηγή

Σχετικά Άρθρα

spot_img

Τελευταία Άρθρα