Ανακαλύψτε τη Μαγεία των Ikos Resorts: Τα ξενοδοχεία που επαναπροσδιορίζουν τις πολυτελείς διακοπές

Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Sani/Ikos παρουσιάζει μια νέα παγκόσμια καμπάνια για το brand Ikos Resorts, εστιάζοντας στη μαγεία της ελληνικής φιλοξενίας και της μεσογειακής ευημερίας. Με το μήνυμα “Ανακαλύψτε τη Μαγεία”, η καμπάνια αναδεικνύει τις αξίες που αποτελούν τον στόχο των θερετριών Ikos, προσφέροντας εξαιρετική εξυπηρέτηση και φιλοξενία που ξεπερνούν τις προσδοκίες των επισκεπτών.

Τα θέρετρα Ikos, που περιλαμβάνουν πέντε αστέρων ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στην Ισπανία, αποτελούν το πρώτο ελληνικό brand που έχει επεκταθεί σε διεθνείς τουριστικούς προορισμούς. Η καμπάνια αναδεικνύει πώς οι ταξιδιώτες ξεκινούν τις διακοπές τους ως επισκέπτες και αποχωρούν ως φίλοι, αφού απολαμβάνουν την ζεστή φροντίδα και την υποστήριξη του προσωπικού των ξενοδοχείων Ikos. Με φόντο τα μοναδικά μεσογειακά τοπία των θερετριών, οι επισκέπτες μπορούν να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους και να απολαύσουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, απολαύσεις γαστρονομίας και συναρπαστικές δραστηριότητες σε συνδυασμό με αειφορία, που αποτελεί βασική αξία για τα ξενοδοχεία Ikos.

Τα Ikos Resorts αναπροσδιορίζουν την έννοια των πολυτελών all-inclusive διακοπών. Ο Όμιλος Sani/Ikos καθιέρωσε το πρωτοποριακό μοντέλο των Ikos Resorts το 2015, με στόχο να δημιουργήσει προορισμούς υψηλών προδιαγραφών σε εκπληκτικές παραθαλάσσιες τοποθεσίες της Μεσογείου. Η φιλοξενία των θερετριών περιλαμβάνει όλες τις παροχές ενός πέντε αστέρων ξενοδοχείου στην τιμή της διαμονής. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν εκλεκτά μενού από βραβευμένους σεφ, επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, 24ωρη υπηρεσία δωματίου, προγράμματα για παιδιά και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Επιπλέον, μπορούν να γνωρίσουν την τοπική κουζίνα μέσα από την υπηρεσία “Ikos Dine Out” και να εξερευνήσουν τον προορισμό με τη δωρεάν υπηρεσία “Local Drive Adventure”, η οποία περιλαμβάνει την οδήγηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla και πεζοπορίες στη φύση. Μην ξεχνάμε επίσης ότι οι επισκέπτες έχουν δωρεάν εισιτήρια για μουσεία, γνωρίζοντας έτσι τον πολιτισμό και τις παραδόσεις των προορισμών που φιλοξενούν τα Ikos Resorts.

Ο Όμιλος Sani/Ikos έχει αποσπάσει πολλές διεθνείς διακρίσεις για τα ξενοδοχεία του, ενώ πρωτοπορεί στον βιώσιμο τουρισμό. Οι δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και οι βιώσιμες πρακτικές που υιοθετούν τα Ikos Resorts προωθούν την προστασία του περιβάλλοντος και των τοπικών κοινοτήτων. Με πρωτοβουλίες μηδενικού άνθρακα, μηδενικών αποβλήτων προς υγειονομική ταφή, κατάργησης των πλαστικών μίας χρήσης και προγράμματα προστασίας του τοπικού οικοσυστήματος, τα ξενοδοχεία Ikos καταδεικνύουν πώς η οικολογική συνείδηση μπορεί να συνδυαστεί με μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών.

Με τη νέα του καμπάνια, ο Όμιλος Sani/Ikos αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τη δέσμευσή του να προσφέρει στους επισκέπτες των Ikos Resorts μια εξαιρετική εμπειρία διακοπών, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με την προσωπική φροντίδα και τη φιλοξενία που απαραίτητα χαρακτηρίζουν τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου.
Πηγή

Σχετικά Άρθρα

spot_img

Τελευταία Άρθρα