Κάνοντας τον γύρο του κόσμου μέσα από τα πιάτα, η Grecotel ανοίγει νέους ορίζοντες στη γαστρονομία, ξεκινώντας από τον Έβρο.

Grecotel και γαστρονομία: Ανοίγοντας νέους ορίζοντες με γεύσεις από όλο τον κόσμο

Με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Grecotel Academy – Culinary 2024”, η Grecotel ανέδειξε τον πλούτο του πρωτογενούς τομέα και τον ρόλο του στην ποιότητα και τη δημιουργική εξέλιξη της γαστρονομίας. Συμπεριλαμβάνοντας την τοπική κοινωνία, ενισχύοντας τους τοπικούς παραγωγούς και εξελίσσοντας συνεχώς τις δεξιότητες του προσωπικού της, η Grecotel αποτελεί πρωταγωνιστή στη γαστρονομική σκηνή.

Κάνοντας τον γύρο του κόσμου μέσα από τα πιάτα, η Grecotel ανοίγει νέους ορίζοντες στη γαστρονομία, ξεκινώντας από τον Έβρο.
Τα ξενοδοχεία Astir & Egnatia στην Αλεξανδρούπολη, τα οποία βραβεύτηκαν το 2023 από το περιοδικό Conde Nast Traveller, επιβεβαιώνουν την αναγνώριση από το κοινό για την υψηλή ποιότητα της φιλοξενίας, τις εξαιρετικές υπηρεσίες και τη ζεστασιά των ανθρώπων του Έβρου.

Κάνοντας τον γύρο του κόσμου μέσα από τα πιάτα, η Grecotel ανοίγει νέους ορίζοντες στη γαστρονομία, ξεκινώντας από τον Έβρο.
Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος “Grecotel Academy – Culinary 2024”, οι executive chef του Ομίλου, Σάκης Τζανέτος και Γιάννης Κουναλάκης, σε συνεργασία με 70 chef, sous chef και μάγειρες, δημιούργησαν πάνω από 200 πιάτα βασισμένα στις παραδοσιακές ελληνικές κουζίνες. Αυτά τα πιάτα παρουσιάστηκαν σε μία λαμπερή δεξίωση, με τη συμμετοχή θρησκευτικών, στρατιωτικών και πολιτικών αρχών της περιοχής.

Κάνοντας τον γύρο του κόσμου μέσα από τα πιάτα, η Grecotel ανοίγει νέους ορίζοντες στη γαστρονομία, ξεκινώντας από τον Έβρο.
Οι γεύσεις που προσδίδουν έμφαση στην ποικιλομορφία και τις παραδόσεις κάθε τόπου, αναδεικνύουν τα τοπικά προϊόντα και αποδεικνύουν την αξία που η Grecotel δίνει στη γαστρονομία ως βασικό παράγοντα της τουριστικής ανάπτυξης.

Έτσι, η Grecotel ταξιδεύει στις κουζίνες του κόσμου από τον Έβρο, φέρνοντας νέες εμπειρίες γευσιγνωσίας και ενισχύοντας την ποικιλία της ελληνικής γαστρονομίας.
Πηγή

Τελευταία Άρθρα

Νέος Αέρας στην Τουριστική Θεσσαλονίκη: Ανάλυση των Επισκεπτών και Αναβάθμιση των Ξενοδοχείων

Το 2023 αναδείχθηκε ως μια χρονιά ανάκαμψης για τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης μετά την πανδημία, επιδεικνύοντας ικανοποιητικά επίπεδα κίνησης. Αυτά είναι τα

Ο ξενοδόχος του Κέρκυρα Seaways: Ένα μαγικό ταξίδι με τις πιο σύγχρονες πλοιοκτήτριες

Προορισμός Κέρκυρα ή Παξοί; Δεν υπάρχει διαφωνία, αυτά τα πανέμορφα νησιά πρέπει αναμφίβολα να βρίσκονται στο πρόγραμμα των επόμενων διακοπών σας! Και επειδή

Νέα τουριστική στρατηγική για την Ελλάδα: Τα Περιφερειακά Συμβούλια Τουρισμού σε δράση!

Η Υπουργός Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, πρότεινε την ιδρύση ενός Ταμείου που θα χρηματοδοτείται από το "Τέλος Ανθεκτικότητας", κατά τη διάρκεια της πρώτη

Η Πρωτοποριακή Δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης στη Φιλοξενία

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει αλλάξει ριζικά τον κλάδο της φιλοξενίας, με την ικανότητά της να επεξεργάζεται τεράστιες ποσότητες δεδομένων και να βελτιώνει σημαντι

Ανάπτυξη τουρισμού εκτός αιχμής στην Ελλάδα: Νέες τάσεις και στοιχήματα

Την τελευταία δεκαετία, η Ελλάδα έχει κερδίσει πόντους στο επιτυχημένο στοίχημα της επέκτασης της τουριστικής σεζόν. Όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες επιλέγου