Η κρητική γη είναι γνωστή για την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων της, και το κρασί δεν αποτελεί εξαίρεση. Όταν επισκεφτήκαμε το εστιατόριο Peskesi στο Ηράκλειο, ανακαλύψαμε ένα κρασί που ενσαρκώνει όλη τη γεύση και την αρωματική απόλαυση που ζητάμε από ένα κρασί. Το Scalarea Ερυθρό, παραγωγής της οινοποιίας Μπουτάρη, είναι ένα κρασί που συνδυάζει την πλούσια γεύση της Κρήτης με την εξαιρετική ποιότητα της οινοποιίας
Το Peskesi είναι ένα εστιατόριο που ακολουθεί μια κυκλική οικονομία, χρησιμοποιώντας τα πιο αυθεντικά και φρέσκα προϊόντα της κρητικής γης. Τα πιάτα που ετοιμάζονται εκεί αγκαλιάζουν την παράδοση και την καινοτομία, με την χρήση των κλασικών συνταγών και των τοπικών προϊόντων. Και για να συνοδέψει αυτήν τη γαστρονομική εμπειρία, το Scalarea Ερυθρό είναι η τέλεια επιλογή
Το Scalarea είναι ένα κρασί με έντονη αρωματική παλέτα και πλούσια γεύση. Με αρώματα κόκκινων φρούτων, κανέλας, γαρύφαλλου και κακάο, το Scalarea προσφέρει μια πολυδιάστατη γεύση που εναρμονίζεται τέλεια με τα πιάτα όπως η χοιρινή πανσέτα με μέλι και θυμάρι ή ο κρεοκάκκαβος. Η εξαιρετική δομή του και η ισορροπημένη σχέση όγκου και λιπαρότητας δημιουργούν ένα πεντακάθαρο και πλούσιο σώμα, που ικανοποιεί τα αισθητικά κριτήριά μας
Με το Scalarea Ερυθρό, η οινοποιία Μπουτάρη καταφέρνει να συνδυάσει την παράδοση με την καινοτομία και να προσφέρει μια οινική εμπειρία υψηλού επιπέδου. Το κρασί αυτό είναι ένας πραγματικός θησαυρός της κρητικής γης και θα συνοδεύσει ιδανικά όλες τις γεύσεις των γιορτών και όχι μόνο.
Πηγή