Λέσβος: Ο Νέος Ύμνος για Αξέχαστες Διακοπές
Ο Δήμος Λειψών πρωτοπορεί και καλεί τους ταξιδιώτες να επισκεφτούν το νησί την άνοιξη και το Πάσχα με ένα πρωτότυπο μουσικό βίντεο. Ο ράπερ “Μιχαλάρας” συνεργάζεται με τον δήμαρχο Λειψών, Φώτη Μάγγο, και μας συστήνουν την μοναδική ομορφιά του νησιού με ένα ξεχωριστό τραγούδι με τίτλο “Έλα μαζί μου στους Λειψούς”. Αυτό το μουσικό έργο συνδυάζει το παραδοσιακό νησιώτικο στοιχείο με τη ραπ μουσική.
“Η ιδέα πηγάζει από μια τυχαία συνάντησή μας στο νησί το περασμένο καλοκαίρι. Εκεί, δίπλα στη θάλασσα, εμπνευστήκαμε και συνέθεσαν μαζί στίχους και μουσική”, αναφέρει ο κ. Μάγγος. Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού μας ταξιδεύει στον βιώσιμο παράδεισο των Δωδεκανήσων, με εικόνες από τις μαγευτικές παραλίες, τα γραφικά χωριά και τις δραστηριότητες που μπορούμε να απολαύσουμε εκεί, καθώς και τα 24 εξωτικά νησιά.
“Αποδεικνύεται πως το αυθεντικό παραμένει πάντα επίκαιρο και περιζήτητο. Με τις διαδοχικές οικολογικές και βιώσιμες πρωτοβουλίες μας, ο Λέσβος έχει δημιουργήσει ένα πρότυπο μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης που προσφέρει αποτελέσματα. Το 2023 σημειώσαμε ρεκόρ επισκεψιμότητας, προσφέροντας αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες και σύγχρονες τουριστικές υπηρεσίες σε λογικές τιμές. Η δυναμική που αναπτύσσεται για τη νέα σεζόν είναι τεράστια, καθώς οι προθέσεις των ταξιδιωτών για επίσκεψη διευρύνονται αρκετά πριν και μετά τους πιο κοινούς τουριστικούς μήνες του Ιουλίου και του Αυγούστου”, προσθέτει ο δήμαρχος.
Το νέο μουσικό κομμάτι έχει ήδη κυκλοφορήσει από την δισκογραφική εταιρεία, συμπληρώνοντας τη στρατηγική του δήμου που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια με την ερμηνεία ενός διαχρονικού ιταλικού τραγουδιού και τα γυρίσματα βίντεο κλιπ στο νησί, που απέσπασαν την προσοχή ακόμα και από την δημοφιλή εφημερίδα La Repubblica.
Πηγή