Τα κρυμμένα μυστικά των Μετεώρων και της Πρέβεζας μέσα από τα μάτια νέων δημοσιογράφων
Η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Σερβίας έχει ετοιμάσει ένα εξαιρετικό ταξίδι εξοικείωσης για τους δημοσιογράφους, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 26 Μαΐου 2024. Αυτή τη φορά, οι άτυποι πρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα κρυμμένα μυστικά των Μετεώρων και της Πρέβεζας.
Η συνεργασία μεταξύ της Υπηρεσίας ΕΟΤ, των Δήμων Μετεώρων και Πρέβεζας, έχει ως στόχο την ανάδειξη των λιγότερο γνωστών ελληνικών τουριστικών προορισμών. Μέσα από αυτό το ταξίδι, οι προσκεκλημένοι θα έρθουν σε επαφή με διάφορες θεματικές μορφές τουρισμού και θα ζήσουν μοναδικές εμπειρίες, όπως τον τουρισμό στη φύση, τον γαστρονομικό τουρισμό, τα τοπικά έθιμα και πολλά άλλα.
Η πληροφόρηση για αυτό το ειδικό ταξίδι των δημοσιογράφων προέρχεται από την πηγή tornosnews.gr. Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για την προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού, ενισχύοντας την επιρροή της ελληνικής γης στον τομέα αυτό.
Οι επιλεγμένοι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν σε αυτή την ανακάλυψη θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα μοναδικά τοπία των Μετεώρων και την παραδοσιακή ομορφιά της Πρέβεζας. Έχοντας πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες, οι δημοσιογράφοι θα μπορούν να μεταδώσουν την μαγεία αυτών των τόπων μέσω των λέξεων τους.
Ως εκ τούτου, αυτό το ειδικό ταξίδι αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους νέους δημοσιογράφους να προβάλλουν τον ελληνικό τουρισμό και να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο των Μετεώρων και της Πρέβεζας. Οι λέξεις των δημοσιογράφων θα γίνουν το κλειδί για την ανάδειξη αυτών των προορισμών και την έμπνευση νέων ταξιδιωτών.
Πηγή