Grecotel και γαστρονομία: Ανοίγοντας νέους ορίζοντες με γεύσεις από όλο τον κόσμο
Με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Grecotel Academy – Culinary 2024”, η Grecotel ανέδειξε τον πλούτο του πρωτογενούς τομέα και τον ρόλο του στην ποιότητα και τη δημιουργική εξέλιξη της γαστρονομίας. Συμπεριλαμβάνοντας την τοπική κοινωνία, ενισχύοντας τους τοπικούς παραγωγούς και εξελίσσοντας συνεχώς τις δεξιότητες του προσωπικού της, η Grecotel αποτελεί πρωταγωνιστή στη γαστρονομική σκηνή.
Τα ξενοδοχεία Astir & Egnatia στην Αλεξανδρούπολη, τα οποία βραβεύτηκαν το 2023 από το περιοδικό Conde Nast Traveller, επιβεβαιώνουν την αναγνώριση από το κοινό για την υψηλή ποιότητα της φιλοξενίας, τις εξαιρετικές υπηρεσίες και τη ζεστασιά των ανθρώπων του Έβρου.
Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος “Grecotel Academy – Culinary 2024”, οι executive chef του Ομίλου, Σάκης Τζανέτος και Γιάννης Κουναλάκης, σε συνεργασία με 70 chef, sous chef και μάγειρες, δημιούργησαν πάνω από 200 πιάτα βασισμένα στις παραδοσιακές ελληνικές κουζίνες. Αυτά τα πιάτα παρουσιάστηκαν σε μία λαμπερή δεξίωση, με τη συμμετοχή θρησκευτικών, στρατιωτικών και πολιτικών αρχών της περιοχής.
Οι γεύσεις που προσδίδουν έμφαση στην ποικιλομορφία και τις παραδόσεις κάθε τόπου, αναδεικνύουν τα τοπικά προϊόντα και αποδεικνύουν την αξία που η Grecotel δίνει στη γαστρονομία ως βασικό παράγοντα της τουριστικής ανάπτυξης.
Έτσι, η Grecotel ταξιδεύει στις κουζίνες του κόσμου από τον Έβρο, φέρνοντας νέες εμπειρίες γευσιγνωσίας και ενισχύοντας την ποικιλία της ελληνικής γαστρονομίας.
Πηγή